Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem
Domov   |   Kazalo   |   Kontakt

»Kaj bomo pa danes kuhali«
NOVA KUHARSKA ODDAJA NA DVD-ju

 

 

IZJEMNA PRILOŽNOST:

STARO ZA NOVO

Fotografija je last JP KPV


Podarite svojemu obrazu mladostni videz in lifting brez operativnega posega ali botoxa!!! FACIAL FLEX

 

Vaš obrazni trener, s katerim postanete 10 let mlajši brez liftinga , operativnega posega ali botoxa.Vse to lahko dosežete po naravni poti  z  Facial -Flexom!!!!!   UGODNA CENA  - TRAJEN EFEKT!!!

S staranjem naše obrazne mišice oslabijo in se povešajo. Prav tako kot telesna aktivnost-vadba okrepi naše mišice in ohranja njihovo mladost na istem principu delujejo tudi obrazne mišice. Dokazano je, da mišice brez treninga začnejo izgubljati svojo elastičnost že zelo zgodaj. Sprva je izgubljanje tonusa neopazno, sčasoma pa postaja vse bolj izrazito. Ravno tako  kot s telesom, ki brez  vadbe izgublja elastičnost in obliko, enako se dogaja tudi z obrazom. Torej če vadba pomaga telesu , pomaga tudi obrazu.

Neodvisne študije so pokazale, da uporaba Facial flexa samo po dve minuti na dan vidno izboljša prekrvavitev kože in poveča mišični tonus obraza, odpravi podbradek in podočnjake ter vidno napne obrazne mišice.

Če Vam povešene mišice na obrazu, bradi in vratu dodajajo leta, Vam Facial flex pomaga doseči mladostnejši, bolj zdrav in živahnejši videz. Učinek je enak kot pri liftingu obraza, vendar je s Facial flexom  lifting naraven, neboleč in brez operacij.

Prijetno uporabo in mladosten videz Vam
želi ROBODOM d.o.o..

 


Izdelava spletnih strani: Supernet.si
ROBODOM d.o.o, Liminjanska 96, Lucija, 6320 Portorož, Tel.: 01 511 15 24, Fax: 01 511 12 24, E-mail: robodom.si@gmail.com | Politika zasebnosti