Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem
Domov   |   Kazalo   |   Kontakt

Novo! ROBODOM novičke

Naročite se na brezplačni četrtletnik »ROBODOM novičke«, s katerimi boste obveščeni o novitetah v podjetju ROBODOM d.o.o.
Prebrali boste vroče novičke, kuhali po kuharskem receptu četrtletja, izvedeli kje nas lahko obiščete in še veliko več.
Prejemali ga bopte po e-mailu ali na domač naslov… Prijavite se

 

 

Za VAS smo posneli prvi kuharski DVD

Kuhajmo z najboljšimi! Kuhajmo hitro, enostavno , z ljubeznijo in zdravo s kuhinjskim robotom Original Ori-jem!

DVD se je pripravil z namenom, da vam ponudimo ideje, kaj in kako lahko pripravljate s svojim najboljšim pomočnikom . Ponujamo vam pestro izbiro različnih kuharskih mojstrovin , ki sta jih v kuhinji za vas ustvarjala Carlota in njen gost Matjaž Kološa, nutricionist, ki že nekaj let širi zavest o pomenu zdrave prehrane in izvaja kuharske delavnice, promocije, degustacije predavanja in svetovanja , ki temeljijo na načelih zdrave prehrane in vključujejo ekološka živila.

Zagotovite si svoj DVD in oglejte si 15 različnih, svojevrstnih receptov za vsak dan ali posebne priložnosti…in odkrijte pravo čarobnost kuhanja s svojim Originalom, ki vam zagotavlja hitro , enostavno pripravo vedno sveže, zdrave kakor tudi presne hrane.

Če naročnik plača DVD po povzetju (plačilo 14,90 Eur ob prevzemu pošiljke), je dodatni strošek Pošte SLO  1,50 EUR.

Priponke

Izdelava spletnih strani: Supernet.si
ROBODOM d.o.o, Liminjanska 96, Lucija, 6320 Portorož, Tel.: 01 511 15 24, Fax: 01 511 12 24, E-mail: robodom.si@gmail.com | Politika zasebnosti