Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem
Domov   |   Kazalo   |   Kontakt

Novo! ROBODOM novičke

Naročite se na brezplačni četrtletnik »ROBODOM novičke«, s katerimi boste obveščeni o novitetah v podjetju ROBODOM d.o.o.
Prebrali boste vroče novičke, kuhali po kuharskem receptu četrtletja, izvedeli kje nas lahko obiščete in še veliko več.
Prejemali ga bopte po e-mailu ali na domač naslov… Prijavite se

 

 

NOVOST - FACIAL FLEX

PO NARAVNI POTI DO  ZAVIDLJIVIH REZULTATOV Z   "FACIAL  FLEX-om"


NOVOST - nekaj  za ohranjanje mladostnega videza -  FACIAL  FLEX!!    

NARAVNI  LIFTING  -  USTAVIMO  STARANJE

Leta neusmiljeno tečejo in kar naenkrat , ko se pogledamo v ogledalo  opazimo  spremembo. Včasih težko rečemo , kaj nas moti, vendar vidimo, da naš obraz ni več takšen kot na sliki izpred dveh let… Mogoče so krive smejalne gube , ki so vsekakor bolj opazne, ali malce bolj ohlapne konture v predelu čeljusti, pa tudi mogoče veke, ki so se spustile in nagubale za kakšna dva milimetra.  Kakorkoli že , potrebno je nekaj storiti- nakup dobre kreme, emulzije za lifting itd…. Omarica v kopalnici  je kar naenkrat polna .  Koža začne  v dvajsetih in tridesetih počasi izgubljati moč, sredi tridesetih let – pri 35 .-tih pa njena zmogljivost obnavljanja drastično upade, močno se poslabšata elastičnost in debelina kože. Raziskave so tudi pokazale , da kolagen in elastin (glavni komponenti za mladosten videz ) sčasoma  izgineta. Koža na obrazu je zelo izpostavljena, problem je, ko le-ta izgubi sposobnost, da bi se upirala oksidaciji zaradi UV žarkov, umazanije iz okolja, stresa.
Vse nastale poškodbe se seštevajo zato kolagenska in elastinska konstrukcija ne zdrži več. Celice se prenehajo deliti, začne se faza , ko se ne oblikujejo in ne rastejo več, ter sčasoma umrejo.  Za ponovno stimulacijo jih moramo znova aktivirati. Torej čas je za akcijo! 
Z obraznim trenerjem  Facial Flexom  si boste samo z 2 minutno vadbo na dan dobro prekrvavili obraz, aktivirali celice ter spodbudili proizvajanje kolagena in elastina.
S tem boste seveda zgladili gube in gubice, odpravili ali preprečili podočnjake in podbradek, ter imeli zopet lepo in sijočo polt.  Uporabljajo ga ženske in moški.
Facial Flex je klinično testiran in preizkušen , kar je najpomembnejše pa , da so zagotovljeni rezultati.  Zopet se bomo z veseljem pogledali v ogledalo.
Več kot milijon uporabnikov Facial Flexa  se je prepričalo v njegovo učinkovitost brez botoxa ali drugih lepotnih posegov.  Vabimo Vas, da se jim pridružite!!!
OBRAZ JE NAšE OGLEDALO  - POČUTITE SE DOBRO V SVOJI  KOŽI !!!! 
 
Pri  nakupu Facial Flexa vam do konca februarja  2021  podarimo tudi :
Bon za 1 brezplačno uro  Fit Face vadbe - Vse za dobro počutje (fit-face yoga obraza),
kjer si boste  s tehnikami in vajami prižgali svojo energijo, izbrisali stres iz svojega organizma, ter si vzpostavili varen prostor za samozdravljenje, pomlajevanje in stik s svojo notranjo močjo.
Odkrijte in najdite nov občutek moči, miru, lepote in veselja, ki bo okrepil kvaliteto vašega življenja!!!

 

Za termin  se lahko dogovorite na tel. štev. 031 779 755

 

ROBODOM d.o.o.
031 779 755;   041 616 792  / e-mail: robodom.si@gmail.comMNENJE  STRANKE, KI UPORABLJA  FACIAL FLEX:

Spoštovana ga. Carlota!

Najlepše se vam zahvaljujem za poslano naročilo.

Glede samega Facial flexa vam moram povedat, da sem zelo zadovoljna. Res sem bila pridna in ga uporabljala dosledno od 15. Julija 2x na dan ampak vedno več kot 2 minuti, ponavadi do 5 minut in vam moram priznati, da so rezultati res vidni. Sem sicer ženska v 'zrelih letih', pred par dnevi sem dopolnila 54 let, vendar sem bolj drobne postave in mi vsi pravijo, da mi ni videt toliko in kar dosti dam tudi na zunanji izgled, se pa seveda koža stara in ker sem pred leti zbolela za avtoimuno boleznijo Miastenija gravis (živčno mišično obolenje), ki mi je(hvala bogu) prizadelo samo mišice na obrazu, se mi je zdelo še bolj, da so mi mišice na obrazu, predvsem v spodnjem delu, torej brada in vrat precej ohlapne. Po tej dvomesečni vadbi (moram pa napisat tudi to, da sem kar hitro začela dajati dve gumici, ker se mi je ena zdela prelahka!), sama opažam, da so se mi mišice precej opomogle in obraz je bolj napet. Bom pa seveda še vztrajala in še pridno delala naprej!

Hvala in lep dan še naprej vam želim! Tatjana Ž.

Izdelava spletnih strani: Supernet.si
ROBODOM d.o.o, Liminjanska 96, Lucija, 6320 Portorož, Tel.: 01 511 15 24, Fax: 01 511 12 24, E-mail: robodom.si@gmail.com | Politika zasebnosti