Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem
Domov   |   Kazalo   |   Kontakt

Novo! ROBODOM novičke

Naročite se na brezplačni četrtletnik »ROBODOM novičke«, s katerimi boste obveščeni o novitetah v podjetju ROBODOM d.o.o.
Prebrali boste vroče novičke, kuhali po kuharskem receptu četrtletja, izvedeli kje nas lahko obiščete in še veliko več.
Prejemali ga bopte po e-mailu ali na domač naslov… Prijavite se

 

 

UTRINKI IZ LETNEGA SREČANJA ČLANOV ROBODOM KLUBA IN FINALNO NAGRADNO ŽREBANJE

Dne 29.1.2010  je v Hotelu M v Ljubljani potekalo prvo skupno družabno srečanje članov RoboDom Kluba. Na samem srečanju je potekalo tudi letno Finalno nagradno žrebanje za nagrado "7 dni v termah DOBRNA za 2 osebi".

Na srečanju je potekalo prijetno druženje  v prijetnem vzdušju, katerega smo popestrili z živo glasbo, zabavnim programom, polnim humorja, žrebanjem nagrad, predstavitvi novega izdelka , finalnim žrebanjem .... Seveda je bilo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.  Ogledate si lahko tudi nekaj slik!

Verjamemo, da je bilo srečanje všeč vsem prisotnim, seveda , pa prosimo, da nam napišete tudi svoje mnenje. Z veseljem pričakujemo vaš komentar!!!

Seveda se bomo trudili , da bi bilo takih in podobnih srečanj še več ....

Glede na to, da je RoboDom Klub še v ustanavljanju , se bomo potrudili , da ga bomo kmalu oživeli  in poskrbeli, da bodo vsi naši člani zadovoljni.


Več slik:

Izdelava spletnih strani: Supernet.si
ROBODOM d.o.o, Liminjanska 96, Lucija, 6320 Portorož, Tel.: 01 511 15 24, Fax: 01 511 12 24, E-mail: robodom.si@gmail.com | Politika zasebnosti