Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem
Domov   |   Kazalo   |   Kontakt

Novo! ROBODOM novičke

Naročite se na brezplačni četrtletnik »ROBODOM novičke«, s katerimi boste obveščeni o novitetah v podjetju ROBODOM d.o.o.
Prebrali boste vroče novičke, kuhali po kuharskem receptu četrtletja, izvedeli kje nas lahko obiščete in še veliko več.
Prejemali ga bopte po e-mailu ali na domač naslov… Prijavite se

 

 

Slike iz kuharskega tečaja

Nekaj zanimivih slik iz kuharskega tečaja "Kuhajmo sodobno, zdravo, hitro in enostavno s kuhinjskim robotom Original... !!!

Kuhanje je kot ljubezen oz. posebna kuharska umetnost. Ljudje smo postopoma pozabili, da ima prehrana lahko tudi druge prednosti kot samo to, da nam je v užitek. Z rednim kuhanjem na podlagi naravnih živil in osnovnih kuharskih principov lahko ubijemo dve muhi na en mah : zdrava prehrana pozitivno vpliva na naše zdravje, hkrati vsi skupaj uživamo ob odličnih in okusnih jedeh in ne nazadnje ponovno odkrivamo kuharsko umetnost, ki je eden izmed temeljev naše civilizacije.

Z vrhunskim pomočnikom - robotom Original... Vam bo ne glede na pomanjkanje časa kuhanje postalo pravi izziv, Vi pa boste postali virtuozi v kuharskih mojstrovinah. Ravno tako Vam bo ostalo tudi ogromno prostega časa za rekreacijo, uživanje , ki si ga boste lahko privoščili po svoji želji.

VSI , KI BOSTE ŽELELI UŽIVATI V KUHARSKIH MOJSTROVINAH S KUHINJSKIM ROBOTOM ORIGINAL, VAS VABIMO NA TEČAJ "KUHAJMO SODOBNO, ZDRAVO, HITRO IN ENOSTAVNO Z ROBOTOM ORIGINAL..." PRISRČNO VABLJENI!!!!


Več slik:

Izdelava spletnih strani: Supernet.si
ROBODOM d.o.o, Liminjanska 96, Lucija, 6320 Portorož, Tel.: 01 511 15 24, Fax: 01 511 12 24, E-mail: robodom.si@gmail.com | Politika zasebnosti