Kuhinjski robot Original

Kuhinjski robot Original. VSE V ENEM APARATU! Aparat porabi malo energije, prihrani pa veliko dela in ogromno časa, kakor tudi denarja. Priprava hrane. Obdelava živil. Mixer. Staro za novo. Osnovna posoda. Pokrov. Servis. Recepti. HQ

Kuhinjski robot Original

Vsi v enem in eden za vse

VSE V ENEM APARATU!!!

Aparat naše prihodnosti – kuhinjski robot Original… Ronic, ki porabi malo energije , prihrani pa veliko dela in ogromno časa, kakor tudi denarja !!!

Pomočnik, ki vas nikoli ne razočara, kuhinjski robot Original 50, s katerim lahko:

  • gnetemo testo (v 10 sek. -1kg kateregakoli testa),
  • sekljamo (minimalne in maksimalne količine),
  • meljemo,
  • stepamo,
  • ožemamo,
  • sočimo,
  • miksamo,
  • tehtamo,
  • režemo,
  • strgamo…

Kuhinjski robot Original 50 je idealen pripomoček pri pripravi zdrave, raznolike prehrane ter hkrati najboljši pomočnik v kuhinji. Z investicijo v najboljšega pomočnika boste investirali v najbolj pomembno vrednoto- to je SAMEGA SEBE.

Ja, prav ste prebrali – investirali boste v svoj čas, možnost hitrega in enostavnega dela, ter v pomoč pri pripravi raznovrstne, zdrave, kakovostne hrane, ki je zelo pomembna za naš organizem in delovanje.

Priprava hrane je še kako pomembna.

Ronic - kuhinjski robot
(video o tem, kaj vse zmore, si oglejte spodaj)

Poznan recept za dolgo, zdravo življenje je : Jejmo zdravo, raznoliko, mešano prehrano, veliko se gibajmo, privoščimo si dovolj spanja in kolikor je le mogoče si vzemimo čas zase!

Oh, dandanes pa je to skoraj nemogoče, pravite, pa ni! - vse to lahko uresničite s kuhinjskim robotom Original 50 !!!!
Vsi , ki želite sebi in svojim najbližjim le najboljše, si privoščite najboljšega kuhinjskega pomočnika Original..., s katerim si boste lahko uresničili recept za dolgo, zdravo, udobnejše in kvalitetnejše življenje!!!


Danes je še bolj kot kadarkoli prej pomembno, da se zdravo in redno prehranjujemo, saj hiter življenjski tempo od našega telesa veliko zahteva. Dokazano je , da obstaja povezava med ustrezno prehrano, zdravjem in dobrim počutjem. Zdravo, redno in ustrezno prehranjevanje je nujno potrebno za naš organizem in njegovo normalno delovanje.

Ravno tako, kot skrbimo za svoje jeklene konjičke, ki morajo ob rednih servisih in pregledih, predvsem prejemati ustrezno gorivo, da brezhibno delujejo, mora tudi človek poskrbeti za svoje ustrezno gorivo.

Zdravje imamo samo eno in tega moramo čuvati in negovati. Vse več je bolezni, ki bi jih z zdravo , redno , raznoliko ter kakovostno prehrano lahko preprečili. Toda ali imamo dovolj časa za takšen način prehranjevanja? Koliko časa  sploh posvetimo naši prehrani? Si vzamemo dovolj časa? Dobra vprašanja kajne?

Vaš odgovor je lahko pritrdilen , saj si lahko pri takšnem - zdravem in rednem načinu prehranjevanja pomagamo na zelo enostaven način - z najboljšim pomočnikom - kuhinjskim robotom Original…


Vse raziskave kažejo, da je zdrav življenjski slog naša najboljša naložba v življenju. Ali se za tak slog življenja odločimo, je odločitev vsakega posameznika, odvisno kaj posamezniku pomeni njegovo zdravje in zdrav način življenja.

NAREDITE KORAK - ZDRAVJE JE VAšA ODLOČITEV !!!

Play Video
Kuhinjski robot Original

Tehnični podatki:

- omrežna napetost: 220V - 240 V, 50/60 Hz

- moč motorja: 700 W
- grajena elektronska, izredno natančna

tehtnica za tehtanje do 2000 g, +/- 5 g natančnosti
- 2,8l velika delovna posoda , izdelana iz polykarbonata (odporna na temperaturne spremembe in na udarce)
- vgrajena elektro-magnetna zavora , ki ustavi motor v trenutku odpiranja pokrova oz. košare za ožemanje
vse dele aparata (razen filtra juice ekstraktorja in osnove z motorjem) lahko pomivate v pomivalnem stroju


Ključne besede:

Ronic Original, Kuhinjski robot, Priprava hrane, Obdelava živil, Mali gospodinjski aparati, Mixer, Staro za novo, Osnovna posoda, Pokrov, Servis, Recepti, HQ.

RoboDom